Esittelyssä: Keith Harris

Pääsemme todistamaan kahden musiikkialan gurun, joilla on yhteenlaskettuna takanaan yli kahdeksankymmenen vuoden ura, jännittävää keskustelua: Musiikki & Media toivottaa tervetulleeksi Keith Harrisin ja hänen haastattelijansa David Fricken International Dayn virtuaaliselle lavalle!

Vuosi 2020 on Keith Harrisille 45. aktiivinen vuosi musiikkialalla. Hän aloitti uransa englantilaisessa levy-yhtiössä nimeltään Transatlantic ja työskenteli sen jälkeen EMI Recordsilla ja Motownilla. Motownilla hän teki töitä kaksi vuotta päätyen levy-yhtiön toimitusjohtajaksi saakka. Tänä aikana hän teki töitä artistien, kuten Marvin Gayen, Diana Rossin, Smokey Robinsonin, The Commodoresin, Rick Jamesin, The Supremesin, Thelma Houstonin ja Stevie Wonderin, kanssa. Hän piti taukoa levy-yhtiöurastaan muuttaessaan Los Angelesiin työskennelläkseen Stevie Wonderin kanssa, jolloin hänestä tuli Stevien yhtiöiden operatiivinen johtaja. Hän työskenteli samalla myös useiden muiden artistien managerina. Keith on vuosien aikana ottanut haltuunsa myös useita muita merkittäviä rooleja alalla, mukaan lukien Director of Performer Affairs PPL:llä, MMF:n puheenjohtaja, managereiden ammattiyhdistyksen jäsen, The Equality and Diversity Taskforce for the Music Industry -järjestön puheenjohtaja, ja paljon muita. Hän oli perustaja ja puheenjohtaja The European Music Managers Alliance -järjestössä, ja hän työskentelee nykyisin musiikkialan konsulttina ja toimii vieläkin Stevie Wonderin managerina. Keith on myös saanut vuoden 2015 Queen’s Birthday Honours OBE-palkinnon ansiokkaasta toiminnastaan musiikkialalla. 

Keithiä haastattelee toinen musiikkialan legenda, David Fricke, joka on amerikkalainen journalisti, arvostettu rock-kriitikko ja Rolling Stone -lehden johtava toimittaja. David on kirjoittanut musiikista ja haastatellut toinen toistaan legendaarisimpia artisteja Pink Floydista Metallicaan yli neljän vuosikymmenen ajan. Toimittajantyönsä ohella hän toimii The Writer’s Block -ohjelman juontaja Sirius XM -radiokanavalla. Hän on myös Grammy-ehdokkuuden saanut albumitekstien kirjoittaja ja kolminkertainen ASCAP-Seems Taylor -palkinnon voittaja, joka hänelle on myönnetty erinomaisesta musiikkijournalismistaan. Hän oli haastateltavana upean uransa johdosta Musiikki & Mediassa vuonna 2019, mutta nyt hän luovuttaa spottivalon Keith Harrisille. 

Osta lippusi International Day -online-tapahtumaan 26.11. ja tule todistamaan tätä ja monia muita uskomattomia haastatteluita!

Liput

Ohjelma ja aikataulu