Esittelyssä: Laura Karpman

Music & Media International Day tarjoilee 26.11. laajan kattauksen kansainvälisiä puhujia musiikkialalta ja tuo inspiraatiota marraskuun keskelle!

Seuraavana meillä on kunnia esitellä keynote-puhujamme Laura Karpman. Hän on elokuvamusiikin säveltäjäveteraani, jolla on monipuolinen tausta säveltämisen saralla. Karpman on elokuvamusiikin lisäksi säveltänyt musiikkia teatteriin, oopperaan ja videopeleihin ja hän onkin voittanut neljä Emmy-palkintoa töistään, esimerkkinä Steven Spielbergin Emmyn voittanut minisarja Taken. Vuonna 2020 hänet palkattiin säveltämään teos Marvel Studioiden animaatiosarjaan What If…?. Miten on mahdollista säilyttää oma kädenjälkensä samaan aikaan sekä Hollywood-tuotannoissa että ooppera- ja videopeliteoksissa samaan aikaan? Tämä lahjakkuus saapuu kertomaan meille, kuinka käyttää taidetta työkaluna muutoksen mahdollistamisessa.

Haastattelijaksi saapuu Kaisa Rönkkö, Music Finlandin toiminnanjohtaja. Hän on musiikille omistautunut intohimoinen tiiminvetäjä, joka pyrkii kehittämään kansainvälistä keskustelua sekä luotsaamaan uudistuksia lahjakkuuksien, liiketoiminnan ja teknologian saralla. Rönkkö on työskennellyt aiemmin myös Suomen Kansallisoopperalla- ja baletilla, Suomen Puolustusvoimilla sekä Fazer Artists’ Konserttitoimistossa.