Esittelyssä: On the road to success -paneelikeskustelu: Jesse Markin, Lxandra, Noora Louhimo ja Robert Meijerink

Paneelikeskustelu On the road to success tuo suomalaisia artisteja Music & Media 2020 International Day -seminaariin kertomaan kansainvälisestä urastaan ja antamaan vinkkejä tulevaisuuden kansainvälisille tähdille. Mitä ura maailmalla vaatii ja millaisia asioita tulee ottaa huomioon? Lue panelistien esittelyt ja tule kuulemaan artistien näkökulmia menestyksekkään uran luomisesta!

 

Jesse Markin on suomalainen, Liberiassa syntynyt laulaja-lauluntekijä. Ennen soolouraansa Markin oli vokalistina bändissä The Megaphone State, joka julkaisi kolme menestyksekästä hip hop -albumia. Vuonna 2019 Markin astui parrasvaloihin sooloartistina debyyttikappaleellaan Folk, ja tästä eteenpäin hän on ottanut suuria harppauksia sekä musiikillisesti että temaattisesti laajentaen ilmaisuaan räppäämisestä laulamiseen.

 

 

Lxandra on Helsingistä kotoisin oleva laulaja ja lauluntekijä, joka asuu nykyisin Berliinissä. Hän nousi tietoisuuteen Pertun EDM-hitillä Waves vuonna 2016. Viimeisen kolmen vuoden aikana Lxandra on julkaissut useita sinkkuja ja EP:n Another Lesson Learned vuonna 2019. Lxandra on solminut levytyssopimuksen Saksan Universalin kanssa ja hänellä on julkaisusopimus Saksan BMG:n kanssa. 

 

 

Noora Louhimo on Battle Beastin, melodista hevimetallia tekevän bändin, kärkihahmo. Bändi on noussut maailmantietoisuuteen myrskyn lailla maanosa kerrallaan viimeisen vuosikymmenen aikana. Louhimo tunnetaan erityisen laajasta äänialastaan ja mahtipontisesta äänestään. Tulevassa sooloprojektissaan hän esittelee itestään laajan tunneskaalan, tuoden räiskyvän ja voimakkaan puolensa ohelle myös herkempää tulkintaa.

 

 

 

Paneelin moderaattori, Robert Meijerink on Eurosonic Noorderslagin (ESNS) ohjelmapäällikkö ja buukkaaja. ESNS on eurooppalainen konferenssi & showcase -festivaali Groningenissa, Alankomaissa. Meijerink toimii myös eri kokoisten venueiden buukkaajana, mukaan lukien Doornroosje ja venue Nijmegenissa, sekä useilla festivaaleilla kuten Valkhof Festival.