Esittelyssä: Teemu Brunila

Yksi kansainvälisesti tunnetuimmista suomalaisista lauluntekijöistä, Teemu Brunila, saapuu Music & Media 2020 International dayn lavalle 26.11.

Brunilalla on pitkä ja värikäs historia muusikkona ja biisinkirjoittajana. Hänen 90-luvulta vuoteen 2009 luotsaamansa bändin, The Crashin, hajoamisen jälkeen katosi hän julkisuudesta ja alkoi keskittyä kappaleiden kirjoittamiseen, säveltämiseen ja tuottamiseen.

2010-luvulla Brunila onkin kirjoittanut monia suomalaisia superhittejä, joiden lisäksi hänen kynänsä jälki löytyy myös useiden maailmanluokan artistien, kuten Flo Ridan, David Guettan ja uusimpana myös Jason Derulon ja Kylie Minoguen, hittien takaa. Huhu kiirii, että Brunila kuuluu myös elektropop-virtuaalibändiin Studio Killersiin, antaen elämän ja äänen Cherry-hahmolle.

Huikean laulunkirjoitusuransa ohella hän on myös perustanut Fried Music -musiikkiyhtiön sekä Nordic Music Partners -yhtiön yhdessä Jukka Immosen kanssa ja johdattaa näin kansalliseen ja kansainväliseen menestykseen myös muita lahjakkaita lauluntekijöitä.

Yhdessä Music Finlandin kanssa järjestettävä Music & Media 2020 International Dayn ohjelma starttaa Teemu Brunilan keynote-haastattelulla. Lisää haastattelusta julkaistaan pian!

Tervetuloa Musiikki & Mediaan, Teemu!