Nyt on aika ehdottaa vuoden 2020 Industry Awards -ehdokkaita – ja vähän enemmän!

Vuosi 2020 muistetaan peruttujen, siirrettyjen sekä virtuaalisten tapahtumien pyörremyrskynä.  Huolimatta siitä että kaikki peruttiin, siirrettiin ja siirrettiin vielä uudestaan useita kertoja, työtä on tehty valtavasti, vahvempana kuin koskaan. Tämän takia alamme vaatii tunnustusta. Pyydämme siis teidän ajatuksianne, emme vain etsimään ehdokkaita palkinnon ehdottamaan palkintojen saajiksi, vaan myös kertomaan kuinka voisimme parhaiten peilata vuotta 2020 jaettavilla palkinnoilla.

Kyselyssä voit ehdottaa palkinnon saajia jo olemassa oleviin kategorioihin sekä ehdottaa uusia kategorioita palkinnoille, jotka pitäisi jakaa henkilöille tai organisaatioille uusien ideoiden ja innovaatioiden luomisesta, tai yksinkertaisesti siitä, että he ovat selvinneet raskaasta vuodesta kunnialla. Kysely on avoinna 11.12. saakka.

Pohjautuen mielipiteisiin ja ehdotuksiin joita vastaanotamme, teemme uuden katsauksen Industry Awards -palkintojenjakoon. Palaamme siis pian uutisten kera!

Vie minut kyselyyn