Musiikki & Median toimitusjohtaja Elif Tähtisen sijaiseksi nimitetty Ansku Karlbom

Suomen Musiikki & Media -Tapahtumat S.M.M. Oy:n toimitusjohtajan sijaiseksi on valittu Ansku Karlbom, toimitusjohtaja Elif Tähtisen jäädessä äitiyslomalle. Karlbom on työskennellyt lähes kymmenen vuotta kansainvälisen tapahtumajärjestäjä Live Nationin markkinoinnissa. Karlbom on viimeiset vuodet toiminut Live Nationin markkinointijohtajana, vastaten satojen tapahtumien ja yrityksen strategisesta markkinoinnista sekä viestinnästä.

– Viimeinen vuosi on ollut äärimmäisen vaikea. Tänä vuonna Musiikki ja Media onkin erityisen tärkeässä roolissa keräämään alan eri ammattilaiset yhteen luomaan yhteistä tulevaisuutta. Meidän kriittisimpänä tehtävänämme on tarjota foorumi ja ratkaisuja tulevaisuuden mahdollisuuksia varten. Olemme murroksessa, ja olen innoissani että saan olla osa kehitysvaihetta.

Musiikki & Median hallituksen puheenjohtaja Kaisa Rönkkö toteaa hallituksen olevan yksimielisen tyytyväinen valintaan ja innossaan tulevasta yhteistyöstä Karlbomin kanssa.

– Musiikki ja Media 2021 tulee olemaan suomalaiselle musiikkialalle tärkeämpi kuin koskaan. Sinne tullaan kotimaisin ja kansainvälisin voimin luomaan askelmerkkejä tulevaan, mutta myös elpymään yhdessä, jakamaan tuntoja, suruja, pelkoja – uskoaksemme myös juhlimaan jonkinlaista uutta alkua. Olemmekin todella iloisia, että saamme juuri Anskun vetämään tapahtumaa tämän vuoden – hänellä on juuri oikeanlaista ammattitaitoa, energiaa ja näkemystä rakentaa juuri sellainen tapahtuma, jonka suomalainen musiikkiala vuonna 2021 tarvitsee.

Vuoden 2020 ”Musiikki ja Media Matkalla uuteen” sai erittäin hyvää palautetta sekä kiitosta rohkeudesta järjestää tapahtuma poikkeuksellisissa oloissa. Kollegoiden kohtaaminen koettiin tärkeämmäksi kuin koskaan. Olemmekin kiitollisia Elifille poikkeuksellisen tapahtuman suunnittelusta ja johtamisesta.”

Uusi toimitusjohtaja aloitti tehtävässä 11.1.2021.

Yhteystiedot:
Ansku Karlbom / Toimitusjohtaja
+358 40 7053282
ansku.karlbom@musiikkimedia.fi

Kuva: Lasse Arkela