Industry Awards 2020 -ehdokasesittelyt: vuoden agentuuri

Ohjelmatoimistot ovat tehneet merkittäviä ponnisteluita niin taloudellisesti kuin tuotannollisesti sekä luoneet innovatiivisia ratkaisuja jatkuvuuden varmistamiseksi – nämä tahot ovat olleet vahvasti mukana edunvalvonnassa koko alan hyväksi.

Tässä poimintoja vuoden agentuuri -ehdokkaiden vuodesta 2020:

Live Nation Finland
Luovuus ja sisukkuus näkyivät Live Nationin toiminnassa 2020. Niiden takia vuodesta jäi käteen muutakin kuin keikkasiirtoja – esimerkiksi uusia erikoiskonsepteja sekä vahvaa järjestötyötä koko alan eteen.

Fullsteam Agency
Areenakeikat: Ryhmä Hau, The World of Hans Zimmer, Opeth. Rajoitukset vaikuttivat yli 1000 sovitun keikan perumiseen/siirtämiseen mm. Beast in Black, Elastinen, Ruusut, Sanni, JVG:n areenakiertue, Hassisen Kone, Stam1na, Punk in Drublic, Sideways ja Provinssi. Artistit esiintyivät poikkeusoloissa myös pienemmille yleisöille. JVG:n Virtuaalinen Vappu oli yksi puhutuimmista spektaakkeleista. Fullsteam Agency on myös vaikuttanut alan järjestöissä ja toimielimissä ja olleet tukemassa koko alaa koronakriisin keskellä.

All Day Agency
Ikävä vuosi, mutta All Day Agency pidettyä kaikki työntekijänsä töissä ja hengissä, ja toteutti koronaturvallisesti noin 400 keikkaa/streamia sekä julkisti ensimmäisen Hartwall Arena -keikkansa!

Warner Music Live
Warner Music Liven edustuksessa on yli 70 kotimaista huippuartistia. Rohkeita yhteistyö-avauksia sekä aluevaltauksia, monipuolista ja ammattimaista osaamista alalla. Poimintoja vuodesta 2020 mm. Antti Tuisku – Valittu kansa livestream ja Vesala: Striimattuna Impivaarasta.

Alt Agency & Management
Vuosi 2020  alkoi ennätyksellisesti, jonka johdosta agentuuri oli kovaa vauhtia menossa kohti Alt Agency & Managementin historian ylivoimaisesti parhainta vuotta. Sen jälkeen kävi miten kävi. Koko maailmaa hetkauttaneen pandemian vuoksi viimeinen vuosi onkin ollut melkoista vuoristorataa. Tästä kuitenkin vielä selvitään ja noustaan yhdessä!

Grey Beard Concerts & Management
Vuoden 2020 valopilkuksi agenttuurina muodostui Lost Societyn albumin julkaisu jossa GB toimi myös labelinä. Albumin raidat ovat streamanneet erinomaisesti. Amorphiksen 30-vuotisjuhlia on vietetty streamein ja turvavälikeikoin Tavastialla. Bodom After Midnightin uraa, levytyssopimuksia agentuuriverkostoa maailmalle sekä kiertueinfraa rakennettiin koko vuosi. Onneksi GB sai tallennettua nyt julkaistava EP ennen Aleksin traagista menehtymistä vuoden viimeisinä päivänä. Yhtyeen keikat Seinäjoella ja Helsingissä.

 

Vuoden 2020 voittajat selviää perjantaina 7.5. klo 18 alkaen järjestettävässä Industry Awards 2020 -virtuaaligaalassa – tule mukaan seuraamaan virtuaaligaalaa, käy rekisteröitymässä gaalaan tästä!