Industry Awards 2020 -ehdokasesittelyt: vuoden lippukauppa

Lippukaupat ovat olleet koetuksella kuluvan vuoden aikana tapahtumien siirtyessä, peruuntuessa sekä uusien tapahtumien julkaisussa – samaan aikaan he ovat palvelleet kuluttajia, järjestäjiä sekä kehittäneet toimintaansa vastaamaan virtuaalitapahtumien tuomia tarpeita. Poimintoja vuoden lippukauppa -ehdokkailta:

 

Tiketti
Ennätyksellisen alkuvuoden jälkeen keskityimme palvelemaan järjestäjät ja yleisöasiakkaat totutulla laadulla myös pienennetyin resurssein. Nopean kehitystyömme ansiosta saimme kymmenet tuhannet palautuspyynnöt käsiteltyä muutaman päivän palveluajalla sekä tapahtumien jakamisen pienempiin mahdolliseksi helposti. Avasimme TikettiStreamin livelähetysten järjestämiseen ja toimimme aktiivisesti Tapahtumateollisuuden perustamiseksi. 2020 solmimme yli 100 uutta yhteistyösopimusta, mm. F-liigan, Karanteeniteatterin ja We Jazz Festivalin kanssa.

Lippu.fi

Viime vuosi alkoi ennätyksellisen myynnin ja uusien kumppaneiden käyttöönottojen merkeissä, kunnes koronakriisi muutti koko alaa. Lippu.fi on pystynyt poikkeusaikana käsittelemään uskomattoman ison määrän tapahtumiin kohdistuneita muutoksia sekä hoitamaan rahanpalautukset kuluttajille tehokkaasti. Samaan aikaan olemme kehittäneet toimintaamme ja palveluitamme vastaamaan tapahtumajärjestäjien sekä lipunostajien tarpeita tulevaisuudessa sekä sitä silmällä pitäen, kun toimialamme taas avautuu täysmääräisesti. Olemme muun muassa kehittäneet uutta digitaalista LiveX-myyntikanavaa, joka tuo uutta ansaintaa alalle lisäpalveluiden myymisestä. Lisäksi lanseerasimme oman lippu.streaming -striimialustan, ja teemme tiivistä yhteistyötä Keikalla.fin kanssa. Maaliskuussa järjestimme ensimmäisen tapahtumajärjestäjille suunnatun lippu.livestream-tapahtuman, jonka suosio ylitti odotuksemme.

Olemme solmineet vuoden 2020 alusta lähtien lipunmyyntisopimuksen 294 tapahtumajärjestäjän kanssa. Kiitos luottamuksestanne! Koko 72-henkinen organisaatiomme on puhaltanut yhteen hiileen näinä vaikeina aikoina. Olemme valtavan ylpeitä siitä, kuinka porukkamme laittaa itsensä likoon kumppaneiden ja asiakkaiden palvelemiseksi joka päivä.

NetTicket
Vuonna 2020 olemme panostaneet virtuaalitapahtumiin eli voimme tarjota tapahtumanjärjestäjälle perinteisen lipunmyynnin lisäksi virtuaalitapahtumien katseluoikeuksien myynnin ja esitysalustan. Tarjoamme myös kaikille asiakkaillemme upotettua lippukauppaa ”omille sivuille” jolloin ostaminen on entistäkin helpompaa!

Ticketmaster

Liveto
Vuosi 2020 oli kyllä sellainen mitä ei olisi osannut odottaa. Bisnes käytännössä vietiin, kun fyysisiä tapahtumia ei saanut järjestää, mutta jotain oli tehtävä. Kehitimme Livetolla Virtuaalitapahtuma-alustan, missä yhdistyi jo olemassa olevat palvelut (Lippukauppa), sekä täysin uudet ratkaisut. Alustalla järjestettiin toista sataa maksullista/ilmaista virtuaalitapahtumaa. Nämä ovat mahdollistaneet liiketoiminnan kasvun sekä toiminnan jatkumisen vaikeina aikoina. Odotamme innolla, että tapahtumat palaavat takaisin ja pystymme tarjoamaan yhä monipuolisempia ratkaisuja asiakkaillemme.

 

Vuoden 2020 voittajat selviää perjantaina 7.5. klo 18 alkaen järjestettävässä Industry Awards 2020 -virtuaaligaalassa – tule mukaan seuraamaan virtuaaligaalaa, käy rekisteröitymässä gaalaan tästä!