Industry Awards 2020 -ehdokasesittelyt: vuoden ohjelmamyyjä/agentti

Ohjelmamyyjät ovat niin ikään joutuneet tekemään töitä myydäkseen artistiensa keikkoja, siirtää sekä peruuttamaan näitä. Samalla he ovat toimineet artistiensa tukena epävarmana aikana ja tehneet tiivistä yhteistyötä eri tapahtumatalojen ja järjestäjien kanssa.

Ehdokkaat vuoden ohjelmamyyjäksi/agentiksi ovat:


Annika Oksanen (Live Nation Finland)
Vuonna 2020 Annika edusti Kuben kaltaisia vakiintuneita nimiä kuin myös Pihlajan tapaisia läpimurtonsa tehneitä tulokkaita. Agentin roolin lisäksi hän toimi kentällä myös mm. promoottorina ja useissa eri työryhmissä.

Esa Tontti (Alt Agency & Management)
Vuosi 2020 alkoi ennätyksellisesti ja vaikutti siltä että vuosien kova työ palkitaan ennätyksellisellä liikevaihdolla ja keikkamäärällä. Toisin kuitenkin kävi mutta hengissä ollaan ja eteenpäin koitetaan mennä. Hienoa olla ehdolla kivenkovien ammattilaisten joukossa.

Tino Pirttioja (Skorpioni.live)
Vaikeasta vuodesta huolimatta löysimme uusia ratkaisuja toteuttaa livekeikkoja sekä elämyksiä kaikille artisteillemme. Onnistuimme niin fyysisten kiertueiden parissa kuin myös stream-keikkojen parissa.

Jake Hannula (Warner Music Live)
Vaikeasta tilanteesta huolimatta artistit tehneet olosuhteisiin nähden paljon keikkoja yleisörajoituksilla, live stream yksityistilaisuuksia useita kymmeniä. Poikkeusaikana kasattu erilaisia kokoonpanoja esim Michael Monroe akustisesti sekä yhdessä Sami Yaffan sekä Costellon/Linde Lindströmin kanssa. Edellä mainituilla poikkeusajan kokoonpanoilla 2020 keikkoja oli lähes 40kpl.

Petri Ekman (Central Live Entertainment)
Pandemian iskiessä teimme entistä enemmän töitä ja kun kaikki joustivat niin saimme meidän esiintyjille skaalautumalla työtä isoissa ja pienissä paikoissa. Tämä mahdollisti jotain tulovirtaa.

Esa Nikkilä (All Day)
Erikoinen ja opettavainen vuosi yrittäjänä ja keikkamyyjänä. Lopulta ihan onnistunut olosuhteisiin nähden. Tiimi hitsaantunut yhteen ja lähentynyt entisestään – se varmaankin isoimpia yksittäisiä saavutuksia viime vuodelta. Poimintoja: Jesse Markinin Emma-patsaat, Pyhimyksen Hartsun lanseeraus, oman festivaalin peruminen, Sofan levyjulkkarit Tavastialla, Karinan levyjulkkarit Kultsalla, Gracias Musatalolla, Henrik! Aurafestien jatkoilla, Eevil Stöön levyjulkkarit Ääniwallissa, MC Koon perutut festarikeikat ja etätyöt mökillä.

 

Vuoden 2020 voittajat selviää perjantaina 7.5. klo 18 alkaen järjestettävässä Industry Awards 2020 -virtuaaligaalassa – tule mukaan seuraamaan virtuaaligaalaa, käy rekisteröitymässä gaalaan tästä!