Industry Awards -ehdokkaat julki ja äänestys avoinna rekisteröityneille!

On tullut aika äänestää Vuoden 2021 Industry Awards -gaalan voittajat!

Vuoden 2021 Industry Awards -ehdokkaat on julkaistu. Ehdotuksia musiikkialan parhaimmistosta kerättiin kesällä kaikille avoimella kyselyllä, jossa pyydettiin myös perusteluja ehdotuksille. Lopullisessa ehdokasvalinnassa hyödynnettiin kyselyyn saatuja vastauksia sekä Musiikki & Median raadin ajatuksia. Raadin muodosti tänä vuonna Musiikki & Median hallitus sekä kutsutut järjestöedustajat Jenna Lahtinen (LiveFIN ry), Tommi Kyyrä (Musiikkituottajat – Ifpi Finland ry), Jari Muikku (Musiikkikustantajat ry) ja Katja Vauhkonen (Indieco ry).

Ehdokasasettelussa fokus on kiinnitetty juuri vuoden 2021 toimintaan. Myös vastaajien toivotaan kiinnittävän huomiota siihen, mitä ehdokkaat ovat tehneet musiikkialan eteen vuonna 2021.

Äänestys on avoinna kaikille rekisteröityneille ma 20.9.2021 klo 23:59 saakka.

Äänestämään pääsevät kaikki, jotka rekisteröityvät Musiikki & Mediaan ma 20.9.2021 klo 16:00 mennessä. Äänestysaikaa on ma 20.9.2021 klo 23.59 saakka. Rekisteröityneille lähetetään henkilökohtainen äänestyslinkki sähköpostitse SurveyMonkeyn kautta. Uusille rekisteröityneille linkki lähetetään noin kahden työpäivän kuluessa, odotathan siis linkkiä kärsivällisesti. Huomaa, että voit äänestää vain kerran.

Jo rekisteröityneet saavat äänestyslinkin sähköpostiinsa tänään keskiviikkona 1.9.2021.

 

KATSO EHDOKKAAT

OSTA LIPUT