Musiikki & Median ensimmäinen seminaaripäivä huipentuu torstaina avajaisiin!

Ensimmäisen seminaaripäivän ilta huipentuu torstaina Musiikki & Median avajaisiin. Avajaisissa kohtaamme toisemme rennosti, vaihdamme kuulumiset ja nostamme maljan koko musiikkialalle. Mukaan ovat tervetulleita kaikki Musiikki & Median delegaatit.

Avajaisia vietetään torstaina 7.10. klo 17.00 alkaen Tampere-talon 3. kerroksessa ravintola Duurissa. Viimeinen seminaari Tampere-talolla päättyy klo 16:45, joten voit halutessasi siirtyä suoraan seminaareista viettämään avajaisia. Illan ohjelmassa on juhlapuheita, pientä ohjelmaa ja kevyttä illallista. Talo tarjoaa avajaisten osallistujille alkujuoman ja yhden ruokajuoman, minkä lisäksi baari on avoinna koko illan.

Ruokailun jälkeen juhlaväellä on mahdollisuus siirtyä Tampere-talon ison salin parvelle nauttimaan Lost In Music -keikasta, jolla esiintyvät Jambo, Rosa Coste, Pyrythekid, Pihlaja ja William. Keikka alkaa klo 18:00 ja päättyy klo 20:00.

Avajaisten rento pukukoodi on casual.

Avajaisia hostaavat Musiikki & Media, Lost In Music ja Tampereen kaupunki.