Voit osallistua Musiikki & Mediaan myös streamin välityksellä

Tarjoamme tänä vuonna mahdollisuuden osallistua tapahtumaan myös live streamin välityksellä. Seminaarisaleista kolmen sisältö kuvataan ja streamataan suorana kotisohville ja konttoreihin. Tallennettavia saleja ovat suurimmat salit Gramex Room, Music Finland Room ja Tiketti Room. Keskustelun lomassa voit keskustella muiden katsojien kanssa chatin kautta.

Streamin välityksellä voit kuunnella esimerkiksi uudistuneen poliitikkopaneelin, pikkuparlamentin, yhden vuorokauden aikana syntyvät hittibiisit, tärkeitä keskusteluja viihdebisneksen tulevaisuudesta, kaikki metallikokonaisuuteen kuuluvat seminaarit sekä Live after Covid -keskustelut ja suurimman osan kansainvälisestä ohjelmasta.

Mikäli haluat kuunnella aamun ensimmäiset seminaarit junasta tai hotellihuoneesta, seurata live streamia lounastauolla tai valmistautua gaalaan seminaarien säestyksellä, voit ostaa Musiikki & Median delegaattina lipun virtuaalisiin seminaareihin alennushintaan. Seminaaripäivistä jää myös tallenteet, joten voit palata kiinnostavimpiin keskusteluihin tai päällekkäiseen ohjelmaan myöhemmin.

Alennuslinkki streamiin on toimitettu delegaateille uutiskirjeessä 6.10.2021. Jatkossa alennuslinkki löytyy rekisteröitymisen vahvistusviestistä.

Stream-lipun aiemmin ostaneille delegaateille toimitetaan stream-lippu keskiviikon 6.10.2021 aikana sähköpostitse.

Kuvatuista seminaareista jää tallenne. Tallenteen katseluoikeuden voit ostaa myös jälkikäteen. Tallenne on ostettavissa ja katsottavissa 7.11.2021 klo 21 saakka.

 

OSTA STREAM-LIPPU

Katso seminaariohjelma