FINEST SOUNDS PRESENTS: JAPAN LISTENS!


Music industry is going through some historical changes in Japan. How does that affect promotion of international artists? How is streaming changing the way artists should be launched in Japan? The panel gives an update on the Japanese recorded industry and draws a link to the live industry as well.

 

Japanin musiikkiteollisuus on keskellä historiallisen suuria mullistuksia. Kuinka nämä muutokset vaikuttavat kansainvälisten artistien promotoimiseen maassa? Kuinka suoratoisto muuttaa artistin lanseeraamista Japanissa? Paneelikeskustelu tarjoaa päivityksen Japanin ääniteteollisuuden nykytilaan sekä kertoo, kuinka viime aikojen muutokset vaikuttavat elävän musiikin kentällä.

Date: 4.10.2018

Time: 16.15 - 17.00

Conference room: Visit Tampere -sali

Moderator

Riku Salomaa (Music Finland)

 

Speakers

Mirai Kawashima (Ward Records)

Kyoko Asaka (Universal Music Japan)

Nobby Uno (Avex Entertainment Inc.)