SCORE! WORKSHOP


In Score! Workshop, film and media score composers will prepare a pitch, present themselves to the visiting music supervisors. They also discuss what kind of projects the music supervisors are working with and what they look for and expect from a score composer. After the registration time ends, the registrants will receive further instructions on how to prepare for the workshop.

Please note, the event requires registering here by September 20th.

 

Score! -työpajassa elokuva- ja mediasäveltäjät valmistelevat pitchin (myyntipuheen) ja pääsevät esittäytymään noin kymmenelle music supervisorille eri puolilta maailmaa. Music supervisorit puolestaan kertovat, millaisia työtilauksia heillä on tulossa ja mitä he kaipaavat ja odottavat tilaussäveltäjältä.

Huomaa, että työpajaan tulee ilmoittautua täältä 20.9. mennessä.

Date: 5.10.2018

Time: 14.30 - 16.15

Conference room: Jumbo, 2nd floor