WHERE’S THE MONEY? – THE OTHER REVENUE STREAMS


”How to monetize your artist” always seems to be the question. Update your bank of ideas with these recent success stories! Hear all about the best new global and local ideas and trends in sponsorship, career moves, funding options, merchandise and music in audiovisual media.

 

Mistä tuloja artistille, taitaa olla musiikkialan ikuisuuskysymys. Päivitä ideapankkisi panelistien huomioilla ja kertomuksilla viimeaikaisista menestystarinoista sekä parhaista paikallisista ideoista ja globaaleista trendeistä sponsoroinnin, rahoituksen, oheistuotteiden, urakehityksen, synkronoinnin sekä elokuva- ja mediamusiikin alueilla.

Date: 5.10.2018

Time: 11.00 - 11.45

Conference room: Teosto-sali

Moderator:

Lena Obara, Nettwerk Music Group

Panelist:

Paul Spraggon, SSB

Catherine Grieves, Faber Alt

Lydia Kirschstein (manager, Trinifold Management, Iso-Britannia)

Iiro Lahdenranta (Result Entertainment)

Alex Bruford (ATC Live)