Musiikki & Media

 

Joka syksy Musiikki & Median aikaan Tampereella parveilee tuhatpäinen joukko musiikkialan ammattilaisia, kovimpia konkareita, tuoreimpia tähtiä ja rohkeimpia uudistajia. Ajankohtaiset seminaarit, workshopit ja puheenvuorot kertovat, mitä meille kuuluu, mihin olemme menossa ja kuka meitä sinne johdattaa. Kotimaisten tekijöiden lisäksi tavattavissa on kerralla iso joukko musiikkialan kansainvälisiä vaikuttajia.

Musiikki & Media on koonnut musiikkialan yhteen jo 30 vuoden ajan. Yhdessä vaihdamme vuoden kuulumiset, puimme kuumimmat trendit ja teemme tutkimusmatkoja tulevaisuuteen. Illat on omistettu sille kaikkein tärkeimmälle, musiikille. Showcase-festivaali Lost in Music esittelee ajankohtaisimmat artistit ja lahjakkuudet kaupungin parhaissa keikkapaikoissa.

 

Valmistaudumme parhaillaan viettämään huimia 30-vuotisjuhlia Tampereella 3.-4.10.2019. Pysy kuulolla ja tule mukaan!

 

“Täällä on kaikki, sen takia mäkin olen täällä.”
- Salla Vallius (LiveFIN ry)

 

Seminaarit tarjoavat kahden päivän tehokatsauksen musiikkibisnekseen

Musiikki & Median seminaaripäivät koostuvat kiihkeistä paneelikeskusteluista, syväluotaavista haastatteluista ja inspiroivista työpajoista. Parin päivän aikana pohdiskellaan ja väitellään, kehutaan ja neuvotaan sekä keksitään yhdessä tapoja tehdä alasta entistäkin loistokkaampi. Tiivis lokakuinen rykäys on tehokkain mahdollinen koulutus musiikkialaan, ja tapahtumassa vieraileekin vuosittain myös paljon opiskelijoita. Iltaisin solmitaan uusia ystävyyksiä käytävillä ja kuppiloissa.

Jos suuntaat katseesi kauemmas, Musiikki & Media tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden päästä oppimaan alan huippunimiltä. Useiden englanninkielisten seminaarien ja workshoppien lisäksi ohjelmassa on vuosittain kiinnostavia puheenvuoroja ja haastatteluja poikkeuksellisen hienon uran tehneiltä ammattilaisilta. Keynote-puheenvuoron ovat menneinä vuosina pitäneet muun muassa Seymour Stein (SireRecords), Jonathan Foster (Spotify), Annabella Coldrick (Music Managers Forum), Tommy Ramone (Ramones) ja David Fricke (Rolling Stone), vain muutamia mainitaksemme.

Kun haluat luoda katseen menneeseen ja palauttaa mieleen alan kiivaat keskustelunaiheet vuosien varrelta, käy selaamassa vanhoja tapahtumaoppaita täällä.

 

Lost in Music: Iltaisin eksymme musiikkiin

Kun päivät on istuttu seminaareissa, illalla on aika siirtyä itse asiaan. Suomen suurin musiikkialan ammattilaistapahtuma ansaitsee vierelleen Suomen suurimman klubifestivaalin. Lost in Music on yleisölle ja Musiikki & Median delegaateille varta vasten kuratoitu uuden musiikin showcasefestari, joka valtaa iltaisin Tampereen parhaat keikkapaikat. Se on festivaali musiikin rakastajille, jotka haluavat löytää kaikkein ajankohtaisimmat artistit ja lupaavimmat keltanokat.

Artisteille Lost in Music on mahdollisuus esiintyä samanaikaisesti nykyisille ja tuleville faneilleen sekä musiikkialan ammattilaisille – tulevaisuuden yhteistyökumppaneille. Yleisössä viihtyvät vieri vieressä uskolliset street teamin jäsenet ja uteliaat rokkipoliisit sekä keikkabookkaajat, agentit ja managerit Suomesta ja ulkomailta.

 

Industry Awards -gaala palkitsee vuoden onnistujat

Musiikki & Median toinen päivä huipentuu loisteliaaseen Industry Awards -gaalaan. Illan ohjelma koostuu palkinnoista ja yllätysesityksistä, maistuvasta ruoasta ja kuplivista lasillisista, onnenkiljahduksista ja lämpimistä halauksista ystävien kesken. Industry Awards -palkinto on arvostettu kiitos omalta yhteisöltä, Suomen musiikkialan ammattilaisilta.