Musiikki & Media

Musiikki & Media on Suomen johtava musiikki- ja media-alan ammattilaistapahtuma. Jo 29. Musiikki & Media järjestettiin 4.-5. lokakuuta 2018 Solo Sokos Hotel Torni Tampereen Paja Kongressi -kokoussiivessä, aivan rautatieaseman kyljessä osoitteessa Ratapihankatu 43.

Tapahtumassa vieraili tänä vuonna ennätysmäärä osallistujia: yhteensä 1 000 kotimaista ja kansainvälistä toimijaa levy-, kustannus-, live-, jakelu-, tuotanto- ja media-aloilta. Myös alan opiskelijat ja tulevat ammattilaiset ovat löytäneet tapahtuman. Kansainvälisiä ammattilaisia jokasyksyiseen kohtaamiseen Tampereelle saapuu jopa kahdestakymmenestä maasta. Musiikki & Media onkin suomalaisen musiikkialan tärkein väylä kansainvälisille markkinoille.

Musiikki & Media koostuu seminaareista, showcase-keikoista ja Industry Awards Gaalasta. Seminaariohjelma pureutuu vuosittain tuoreisiin trendeihin, uusiin ilmiöihin ja menestystekijöihin sekä alan tulevaisuuteen. Seminaariohjelma on puristettu tiukasti kahteen päivään, torstaihin ja perjantaihin.

Kiinnostavimmat uudet artistit saavat uralleen nostetta Lost In Music -festivaalilla, joka tuo ammattilaisten ja suuren yleisön ulottuville vuosittain liki 100 tuoretta ja ajankohtaista yhtyettä ja esiintyjää. Lost In Musicia on järjestetty osana Musiikki & Mediaa vuodesta 2007 alkaen. Festivaalilla kuultavat genret ulottuvat indiestä poppiin ja rockiin, hip hopia ja metalliakaan unohtamatta. Pääosa artisteista on suomalaisia.

Perjantaina 5.10.2018 järjestetyssä Industry Awards Gaalassa palkittiin menneen vuoden menestyksekkäimmät ammattilaiset. Gaala järjestettiin Solo Sokos Hotel Torni Tampereessa.

 

Kun haluat luoda katseen menneeseen ja palauttaa mieleen alan kiivaat keskustelunaiheet vuosien varrelta, käy selaamassa vanhoja tapahtumaoppaita täällä.