Meistä

Suomen suurin musiikkialan ammattilaistapahtuma Musiikki & Media on tuonut yhteen tärkeimmät puheenaiheet ja kovimmat tekijät jo kolmen vuosikymmenen ajan.

Tampereelle kerääntyy vuosittain yli 1000 toinen toistaan lahjakkaampaa musiikki- ja media-alan ammattilaista tapaamaan vanhoja tuttuja ja solmimaan uusia tuttavuuksia. Paikalla ovat lähes koko Suomen musiikkialan lisäksi tärkeimmät toimijat myös Pohjois-Euroopasta ja muualta maailmalta.

Musiikki & Media syntyi ja pyörii rakkaudesta musiikkialaan. Olemme saaneet pitkän historiamme aikana ideoida ja toteuttaa yhdessä lukemattomien alan toimijoiden kanssa.

Tapahtuma koostuu kahdesta tiiviistä seminaaripäivästä, nimekkäistä keynote-puhujista, inspiroivista workshopeista ja yömyöhään jatkuvasta verkostoitumisesta. Iltaisin löydetään uutta musiikkia kaupunkiin levittyvän showcase-festivaali Lost in Musicin keikoilla. Tapahtuman kruununjalokivenä juhlitaan vuosittaista Industry Awards -gaalaa, jossa saatu palkinto on arvostettu kiitos omalta yhteisöltä, Suomen musiikkialan ammattilaisilta.

Katso MiniDokumentti VUODEN 2019 TAPAHTUMASTA

 

 

1000+

Osallistujaa

200

Puhujaa

90

Tuntia livemusiikkia