REKISTERÖITYMINEN

Osallistujaluettelon löydät täältä!

 

Tämän vuoden tapahtuma on loppuunmyyty.

 

Rekisteröityminen sisältää kaikki osallistujille avoimet seminaarit, kaikki Lost In Music -festivaalin keikat ja halutessasi osallistumisen Industry Awards -gaalaan perjantaina 5.10.2018.

 

Opiskelijoille on suunnattu kaksi erikoisedullista rekisteröintiä, jotka sisältävät kaikki osallistujille avoimet seminaarit sekä toisessa myös Lost In Music -passin. Pyydämme huomioimaan, että opiskelijaedun saadakseen täytyy osallistujan rekisteröityä oppilaitoksen nimissä ja ilmoittautuessa esittää voimassa oleva opiskelijakortti. Myös pelkän Industry Awards gaalan illalliskortin voi lunastaa.

 

Osallistujien tiedot kerätään rekisteröinnin yhteydessä ja julkaistaan osallistujaluettelossa tapahtuman nettisivuilla. Kaikille nettisivuilla vieraileville on näkyvissä kunkin osallistujan nimi, yritys ja toimiala. Tapahtumaan 2018 rekisteröityneet osallistujat saavat tunnukset koko tietokantaan, jolloin käytössäsi ovat myös muiden osallistujien tarkemmat yhteys- ym. tiedot.

 

Huom! Lippua ei tarvitse noutaa ennakkoon, vaan saat osallistujapassin saapuessasi nimelläsi Musiikki & Median vastaanotosta.

 

REKISTERÖINTIHINNAT

 

16.4. – 15.8.

295€    Hinta ei sisällä IA gaalaa.

395€    Hinta sisältää IA gaalan.

 

16.8. – 30.9.

395€    Hinta ei sisällä IA gaalaa.

495€    Hinta sisältää IA gaalan.

 

1.10. – 5.10.

495€    Hinta ei sisällä IA gaalaa.

595€    Hinta sisältää IA gaalan. (Loppuunmyyty)

 

Industry Awards -gaala 185€ (loppuunmyyty)

 

Opiskelijahinta           99€      Hinta ei sisällä Lost In Music –keikkoja.

Opiskelijahinta           129€    Hinta sisältää Lost In Music –keikat.

 

Kaikkiin hintoihin lisätään voimassa oleva arvonlisävero, joka on tällä hetkellä 24%.

 

Rekisteröityminen on sitova sen jälkeen kun ilmoittautuminen on vahvistunut rekisteröityjän sähköpostiin. Tapahtumaan osallistuminen edellyttää, että rekisteröinti on maksettu.

 

Rekisteröitymisen peruuttaminen on mahdollista 13.9.2018 saakka, jolloin maksetut maksut palautetaan lukuun ottamatta käsittelykulua 50 € (+alv24%). Rekisteröityminen on henkilökohtainen, mutta se on siirrettävissä saman yrityksen nimissä toiselle henkilölle, kun siirrosta ilmoitetaan järjestäjälle 13.9.2018 mennessä.

 

Toivomme, että täytätte lomakkeen tiedot huolellisesti.

 

Osallistujapassi

Osallistujapassi luovutetaan osallistujille ilmoittautumisen yhteydessä tapahtumapaikalla henkilöllisyystodistusta vastaan. Lippua ei siis tarvitse noutaa etukäteen. Osallistujapassi on henkilökohtainen, ja sen luovuttaminen toiselle henkilölle tapahtuman aikana on kiellettyä. Järjestäjällä on oikeus poistaa tapahtumasta väärää passia käyttävät henkilöt sekä ottaa väärinkäytetyt passit haltuunsa. Passin lisäksi järjestäjällä on oikeus käyttää myös muita kulunvalvonnallisia tunnisteita, kuten rannekkeita tai viivakoodeja. Osallistujapassin tulee olla näkyvillä koko tapahtuman ajan. Hukattuja tai rikkoontuneita passeja ei korvata uusilla.

 

Osallistujien tiedot

Osallistuja ilmoittaa rekisteröityessään saako hänen tietojaan julkaista. Tapahtuman nettisivuilla julkaistaan luvan antaneiden nimi, taho ja toimiala. Tapahtumaan osallistuvat saavat tarkemmat yhteystiedot muista osallistujista. Julkaistavat tiedot perustuvat rekisteröitymisen yhteydessä annettuihin tietoihin. Järjestäjä ei vastaa tietojen oikeellisuudesta. Yhteystietoja käytetään vain Musiikki & Median tiedottamisessa.