Musiikki & Media 2019 järjestetään Tampere-talossa.

 

Yliopistonkatu 55
33101 Tampere

 

Tapahtumapaikka

Tampere-talo sijaitsee noin 500 metrin päässä bussi- ja juna-asemilta, ja helpoin tapa saapua paikalle on julkista liikennettä hyödyntäen. Tampere-talolla ole tällä hetkellä parkkipaikkoja viereisen työmaan vuoksi, mutta läheltä löytyy useampi parkkitalo. Tampere-talon omilta sivuilta voit lukea tarkemmat saapumisohjeet.

Seminaarihuoneet sijaitsevat Tampere-talon 2. ja 3. kerroksessa, talon itäisessä päädyssä. Saleista Lost in Music, Teosto, Gramex sekä Film Tampere 1 ja 2 löytyvät 2. kerroksesta ja Tiketti-sali 3. kerroksesta. Sisäänkäynti Tampere-talolle tapahtuu pääsisäänkäynnistä Yliopistonkadun puolelta.

INFO & CHECK IN -PISTE 

Kun saavut Tampere-talolle, suuntaathan ensimmäisenä info & check in -pisteelle hakemaan osallistujapassin ja rannekkeen. Saat passin ja rannekkeen esittämällä tiskillä henkilöllisyystodistuksesi. Piste sijaitsee Tampere-talon ensimmäisessä kerroksessa, sisäänkäynnin lähettyvillä. Infopisteemme vastaa kysymyksiin ja tiedusteluihin aukioloaikoina.

Info & Check in on avoinna:
torstaina 3.10. klo 8:30–16:00
perjantaina 4.10. klo 8:30–18:15

Infon päivystys tapahtuman aikana:
Jenna Jyrkiäinen, p. 040 060 9786

OSALLISTUJAPASSI JA RANNEKE

Saat osallistujapassin ja rannekkeen info & check in -pisteestä saapuessasi tapahtumaan. Ne yhdessä oikeuttavat osallistumaan seminaareihin (pois lukien erillistä ilmoittautumista vaativat tilaisuudet, jotka on ilmoitettu erikseen). Osallistujapassi on henkilökohtainen eikä sitä saa luovuttaa eteenpäin. Hukattuja tai rikkoutuneita passeja ei korvata uusilla. Pidäthän passin näkyvillä koko tapahtuman ajan.

LOUNAS

Kun nälkä yllättää, lounas löytyy Tampere-talon 2. kerroksesta, Fuugasta. Lounaan hinta on 12 €. Lounasravintola on avoinna sekä torstaina että perjantaina klo 12–15.

CAFE & BAR TUHTO

Kahvi- tai viinihampaan kolotukseen apu löytyy 2. kerroksessa sijaitsevasta Tuhtosta. Cafe Tuhto on avoinna torstaina ja perjantaina klo 10–16. Bar Tuhto on auki torstaina klo 10–17 ja perjantaina klo 10–15:30.

INTERNET/WIFI

Vieraidemme käytössä on Tampere-talon langaton internetyhteys. Se löytyy nimellä TampereHall 2019, ja pääset siihen käsiksi käyttämällä salasanaa customernet. Suosittelemme langattoman nettiyhteyden käyttöä esimerkiksi päivittäessäsi seminaarikommentteja ja tunnelmakuvia sosiaaliseen mediaan, hashtagilla #musicmedia2019 tietenkin.

VAATESÄILYTYS

Tampere-talon vartioitu vaatesäilytys palvelee Musiikki & Median osallistujia ensimmäisessä kerroksessa, aivan pääovien lähettyvillä. Vaatesäilytys on osallistujille ilmainen. Vaatesäilytys on auki torstaina klo 8:00–18:00 ja perjantaina klo 8:00–22:00. 

LÖYTÖTAVARAT 

Info & check in -piste toimii tapahtuman aikana löytötavarapisteenä.Tapahtuman jälkeen yli 20 €:n arvoiset löytötavarat toimitetaan Tampereen pääpoliisiaseman löytötavaratoimistoon.

Industry Awards -gaala

Lisätietoja kruununjalokivestämme Industry Awards -gaalasta löydät täältä.

LOST IN MUSIC -KEIKAT

Ilmoittautumisen yhteydessä saatu ranneke ja passi yhdessä oikeuttavat ilmaiseen sisäänpääsyyn Lost in Music -keikoille tapahtumapaikkojen kapasiteettien rajoissa torstaista lauantaihin. Lost in Music -kaupunkifestivaalin klubit ovat avoinna seminaarivieraiden lisäksi myös suurelle yleisölle. Näin ollen osa klubeista ja baareista saattaa olla loppuunmyytyjä. Huomioithan, että sisäänpääsyä loppuunmyydyille klubeille ei voida taata. Saavuthan siis lempibändisi keikalle ajoissa!

Jos olet delegaatti ja haluat osallistua Lost in Musiciin jo keskiviikkona, ilmoitathan siitä meille lähettämällä sähköpostia tuottajallemme Fionalle (fiona.jokivuolle@musiikkimedia.fi).

Yksittäisille Lost in Music -keikoille voi myös ostaa erikseen lippuja Tiketistä. Tullikamarilla keikkojen ollessa käynnissä sekä Klubin että Pakkahuoneen puolella Musiikki & Median osallistujat voivat liikkua tilojen välillä terassin kautta.

 

Saapuminen Tampereelle käy helposti!

Junalla

VR

Bussilla

Onnibus
Matkahuolto

Taksi Tampere

puh. +358 100 4131

VISIT TAMPERE