Katja Vauhkonen (IndieCo ry)

Katja ”Vauhkis” Vauhkonen starttasi musa-alalla vuonna 2005 Sony Musicilta. Työtehtäviin kuului kotimaisten artistien tiedotus, ja lopulta hän vastasi koko kotimaisen rosterin markkinoinnista ja promootiosta. Katja työskenteli tiiviisti mm. Haloo Helsingin, Scandinavian Music Groupin, CMX:n, Hevisauruksen, Anna Puun jne kanssa vuosia.

10 vuoden jälkeen Katja hyppäsi mukaan manageribisnekseen; vuodesta 2016 hän aloitti artistimanagerina Fullsteam Managementilla. Katjan managementtiin kuuluvat mm. Pariisin Kevät, Stam1na, Mercury Circle ja Mokoma. Hän vastaa myös Fullsteam Recordsin toiminnasta yhdessä Rauha Kyyrön kanssa; artistirosteriin kuuluvat Ruusut, Ismo Alanko, Pariisin Kevät, Sarparanta sekä Iisa.

Katja on palkittu alan Industry Awards -gaalassa vuosina 2014 & 2015 Vuoden Markkinointi- ja promootiopäällikkönä sekä vuonna 2019 Vuoden Manageri-pystillä samaisessa gaalassa.

Vauhkis aloitti muiden töiden ohella maaliskuun alusta indielabeleiden etujärjestön IndieCo ry:n toiminnanjohtajana ja perusti myös oman K. Vauhkosen Musiikit ja Meiningit -yrityksen.