Turvallisuus

 

Musiikki & Median vieraiden, puhujien ja työntekijöiden terveys on meille ensisijaisen tärkeää. Tältä sivulta löydät tapahtuman turvallisuuteen liittyviä tietoja.

 

Musiikki & Median osallistujat ja työntekijät sitoutuvat esittämään voimassa olevan koronatodistuksen

Jokaisen meidän turvallisuuden tarkistamiseksi vaadimme tapahtumaan osallistuvilta jonkin seuraavista dokumenteista:

  • EU-rokotustodistus kahdesta rokotuksesta
  • Enintään 72 h vanha negatiivinen koronatestitulos
  • Todistus vähintään 2 viikkoa sitten otetusta toisesta koronarokoteannoksesta
  • Todistus alle 6 kk sitten sairastetusta koronasta.

Jokin yllä olevista todistuksista on esitettävä saapuessasi tapahtumaan ilmoittautumisen yhteydessä. Todistus tarkistetaan check in -pisteellä. Tietoa ei tallenneta. Mikäli haluat, voit yllä olevien sijaan myös tehdä epävirallisen pikatestin saapuessasi Tampere-talolle. Pikatestin hinta on 10 € ja sen ottamiseen kannattaa varata aikaa 15-30 minuuttia. Negatiivinen pikatestitulos oikeuttaa sisäänpääsyyn. Testitulosta ei tallenneta.

Musiikki & Media seuraa aktiivisesti Suomen koronatilannetta ja -keskustelua. Mikäli koronapassikäytännöt muuttuvat ennen tapahtumaa valtakunnallisesti, tiedotamme asiasta erikseen.

 

Pysytään terveinä!

Tapahtumapaikalla Tampere-talolla on useita wc-tiloja, joissa voit pestä kätesi. Toivomme, että peset kätesi saapuessasi tapahtumaan ja ahkerasti aina, kun sille on tarvetta. Tarjolla on lisäksi käsidesiä esimerkiksi seminaarisalien ovilla.

Voit halutessasi käyttää tapahtumassa kasvomaskia. Kasvomaskeja on myynnissä Tampere-talon Shopissa sen aukioloaikojen puitteissa.

 

Kysyttävää? Tavoitat meidät osoitteesta moro@musiikkimedia.fi